Да изберем ли базали импланти при липса на зъби?

Съществуващитве видове зъбни импланти имат за цел да корените на липсващите зъби, след което се поставя специална протеза, която ви гарантира подобряване на дъвкателния рефлекс и отлична визия. Смисълът на имплантите, е да се създаде основа, върху която се закотвят гореспоменатите протези.

Конвенционалните зъбни импланти се поставят в меката гъбеста кост, което е практика от години насам. Що се касае до базалната имплантология при нея се използва най-твърдата или още позната като кортикална кост.

Зъбните импланти са подходящи за хора с частична или пълна липса на зъби. Те ни дават възможност да се преборим с пародонтозата и други познати дентални заболявания. Най-важното в случая е, че вие връщате старата си усмивка, с която ще печелите приятели и колеги, където и да отидете.

Дизайн на базални импланти

Модерният дизайн на базалните зъбни импланти им позволява да се интегрират в костта веднага, което ни пести време и пари. Това значи, че всеки пациент може да възстанови дъвкателната си способност веднага след оперативната намеса. Последната е напълно безболезнена и при нужда се поставя местна упойка.

При тъй наречените BOI импланти не се е нужно да имате голям обем кости за поставянето им. Пациентите с костна атрофия могат да бъдат напълно спокойни, когато им се поставя такъв вид имплант. Едно уникално удобство за всеки човек. Разбира се, инвестицията не е малка, но си заслужава да я направите в името на здравето си. Препоръчваме да работите само с професионалисти и доказани експерти.

В заключение

В град София отвори Център за базални импланти – Swissimplants.eu, която гарантира отлични резултати за кратък период от време. Операцията по поставянето на продукта трае не повече от 5 дни, като с вас се работи на най-високо равнище. За денталното ви здраве отговаря доктор Александър Лазаров, чийто координати ще намерите в сайта на центъра. Желаем ви да бъдете здрави и красивата усмивка да не пада от лицето ви.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *