Acer Aspire V7 – твоята стъпка в бъдещето

Днес ще ви представим, чудесният ултрабук Acer Aspire V7 582P Black touch, който пленява потребителя с визия, конфигурация и иновативни решения в областта на мобилните компютри. Технологията позволява да оперирате активно в офис среда или извън работното място, като съчетава по един великолепен начин бизнес приложенията с мултимедия и интернет.

Дизайнът е олекотен и вие разполагате с куп портове, които да използвате за свързване на външни устройства към ултрабука. Добра новина за ползвателите е красивият Full HD дисплей. Екранът предоставя богатство на цветове и е особено подходящ за гледане на видео клипове, филми и презентации. В случай, че искате да пренесете мултимедията на по-голям монитор, това, ще се случи чрез вградения HDMI порт.

В търсене на достатъчно мощност

Мощният процесор Intel Core i7 4500 се справя блестящо със съвременните софтуерни предложения, а също и с мултимедийните ви нужди. Иновативната система Intel – Turbo boost 2 пък следи какво е натоварването на процесора и го настройва на необходимата честота, за изпълнение на задачите ви.

Когато пишем за Acer Aspire V7 не може, да подминем приятната му визия и лекотата на работа с компютъра. Клавиатурата гарантира издръжливост и удобство за писане, а тача пада е там, където трябва да бъде.

Машината разчита на операционна система Microsoft Windows 8, с която няма да изпитате абсолютно никакво затруднение. Ултрабукът обещава приятно изкарано време в глобалната мрежа чрез Wi Fi и вградената уеб камера за вашите онлайн кореспонденции. Преносът на данни се извършва посредством Bluetooth, което е едно огромно предимство за притежателите на мобилната технология.

Обобщителни думи

В обобщение можем да кажем, че Acer Aspire V7 582P – Black touch е правилният избор за всеки, който иска преносим компютър с красива визия и достатъчно мощност. Повече информация за продукта, ще откриете на адрес http://acer-notebookbg.com, където сме поставили детайлно ревю на този ултрабук и още куп модерни джаджи на компанията Acer.

The following two tabs change content below.
Андрей Димитров е основател на проекта за ревюта Wickeble. Занимава се със SEO, поддържа личен блог SEOJedi.biz. Свържете се с мен и в .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *