Сериалът Пепел от рози

Турският сериал Пепел от Рози

Почитателите на сериалите са в голяма еуфория с настъпването на лятото. Всички предавания излъчвани по телевизията излизат в заслужена лятна почивка. На тяхно място започва излъчването на всякакви развлекателни предавания и сериали. Преди няколко години предпочитани бяха латиноамериканските продукции. От известно време, обаче на мода са турските сериали.

Доста продукции от нашата съседка вече бяха излъчени и унас, но въпреки това интересът не спада. От известно време почитателите на този жанр могат да се наслаждават на турският сериал Пепел от рози. Излъчването му започва още в студените зимни вечери и приковава пред малкия екран много зрители. Той завладява с много добър сюжет и сценарии. Историята е съвременна и интригуваща.

В Турция известният сериал носи заглавието “Каква е вината на Фатмагюл”. Понеже българските медии, които държат правата имат власт над сериала решават да сменят името му. Така той получава запомнящото се заглавие Пепел от рози. Още с излъчването на първият епизод той събира много почитатели. Със сигурност голямо впечатление прави актрисата Берен Саат. Талантът и личи от далече. Познаваме талантът и от един друг много обичан турски сериал, а именно Забраненият плод. Точно този филм изстреля на върха талантливата актриса.

Ролята и в този сериал е по-различна от тази, в която сме я гледали до сега. Много добре си партнира и с останалите актьори, които също са много известни и талантливи. Много добре си пасва с екранният си партньор Керим. Актьорът изпълняващ ролята е Енгин Акюрек. Със сигурност колективът заснел инетересната турска продукция Пепел от рози ще има какво още да ни предложи и да ни задържи пред малкия екран. През още много проблеми и перипетии ще преминат героите за да се борят за щастието и любовта си. Фатмагюл е много плаха и недоверчива и Керим трудно ще може да спечели доверието и. Винаги има и някой, който да наруши спокойствието на младите влюбени. С нетърпение ще следим развитието на отношенията между Керим и Фатмагюл.

The following two tabs change content below.
Андрей Димитров е основател на проекта за ревюта Wickeble. Занимава се със SEO, поддържа личен блог SEOJedi.biz. Свържете се с мен и в .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *