Скъпи ли са вътрешните интериорни врати?

По всяка вероятност всеки човек би искал да притежава красиви интериорни врати в дома си. Притесненията на потребителите обаче, са свързани с цените на този вид продукти, тъй като някои марки и модели наистина биха могли да излязат солени. За това какви интериорни врати се предлагат на пазара и колко струват те ще говорим в следващите редове на тази статия.

На първо време ще споменем, че цените на вътрешните интериорни врати варират между 100 и 700 лева. По-евтините продукти не са много добро решение за домакинствата, тъй като предлагат лошо качество, бързо износване, възможност за деформации и не на последно място затруднена експлоатация. По-скъпите решения пък идват с гаранция и сертификат.

Ако искате да имате хубави и здрави врати за различните ви помещения, трябва да си приготвите поне 1500 лева за няколко броя. Срещу тези пари ще получите врати от популярните материали ПДЧ, MDF или HDF, като последния вариант е най-надежден. Естествено, можете да поръчате врати от чисто дърво, но цената им определено е висока.

Не ви препоръчваме да купувате евтините китайски врати от български вносители, тъй като те дават много чести дефекти. Да, наистина на външен вид тези врати са докарани добре, но пък това е само заблуда. За период по-малък от година започват да се появяват и първите проблеми. По-добре спестете достатъчно средства и ги дайте за нещо наистина стойностно.

Имайте предвид, че 300 лева за врата не е висока цена. Тази инвестиция е дълготрайна и ще ви помогне да получите повече функционалност в жилището си, която се изразява в топло и звукоизолация, лесна експлоатация и не на последно място естетически издържан дизайн. Всичко това си заслужава да се сбогувате с една по-голяма сума за вратите в жилището ви.

В заключение

Не можем да твърдим, че интериорните врати са скъпи, особено ако попаднете на точния търговец, който дава съответните отстъпки, промоции и намаления. Всеки сезон фирмите и вносителите на врати пускат страхотни оферти за клиентите си, така че просто следете какво се случва в интернет пространството. Ако бъдете наблюдателни, ще се поздравите с краен успех и ще закупите врати за целия си дом на една наистина приемлива и достъпна цена.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *