Регистрация на фирма и нужните срокове за целта

Регистрация на фирма! Тя винаги ви е необходима, ако искате да развивате малък, среден или да речем голям бизнес. Независимо дали сте фризьор, занимавате се с растения или гледате животни. Дали сте специалист в областта на СЕО оптимизацията или просто търговец. Трябва да изберете форма за регистрация на фирма и да подадете документи за регистрация в Агенцията по вписванията и съответно в Търговския регистър. Кога е срока за това и има ли гратисни периоди? Ето и малко повече по въпроса за регистрация на фирма…

Регистрация на фирма и свързаните с това срокове

Като цяло всеки имащ желания да развива даден бизнес по търговия, услуга или прочие е нужно да си открие фирма. Това се налага понеже сферата на свободните професии не е обвързана с частното предприемачество и дори дейността ви да е патентна – по-добрият вариант, за да я извършвате си остава откриването на фирма. Тоест, ако искате утре да отворите магазин за търговия например, трябва преди това да имате легално оформена фирма. Какви са сроковете за регистрация на една фирма у нас?

Ако потърсите в интернет ще откриете доста разнообразни оферти – от такива, които са реални, до напълно невъзможни неща. Голдън Вижън е компания, която отдавна е наложила дейността си по комплексна услуга за регистрация на фирми. На онлайн платформата им smallbusiness.bg можете да намерите разнообразни типове професионални услуги – от регистрация на фирма, до счетоводство, консултации за бизнеса и лицето на фирмата ви онлайн. Тоест избирайки тази фирма, вие избирате комплексна услуга, от която можете да се възползвате в определени периоди. И така на въпроса, за колко време се регистрира фирма и има ли значение дали тя е ООД, ЕТ, АД и прочие?

Регистрация на фирма става в рамките на максимум два до пет работни дни. От момента, когато подавате онлайн запитването си, до оформянето на документите и подаването им – минават не повече от два дни. Фактическата регистрация на фирма изисква (в зависимост от формата) подаване на документи в Агенция по вписване и заявяване на дейност в Търговски регистър. Тоест от вашето обаждане или имейл, следват един, два дни за оформяне на нужните документи, изпращането им за подпис и заверка при нотариус (ако няма офис в града ви) и фактическото им внасяне в регистъра по вписване. Всичко това без грешки и недомислици. Няма опасност от отказ и връщане на документи! Максимум до три дни или по-малко имате действаща фирма и спокойно можете да работите и печелите. Доверете се на опита на Глобал Вижън още днес и направете крачка към бъдещето си!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *