Как да разширим зимния гардероб с помощта на летните неща

По правило, зимният гардероб е доста скучен поради ограничения обхват на цветовете и липсата на интересни стилистични решения. Но няма значение. В края на краищата, летните неща ще ви помогнат, не само да направите цветни изображения, но и да разширите зимния гардероб.

Дънкови шорти – дънковите шорти лесно ще се присъединят към зимния гардероб, правейки ансамбъл с обемисти сака и карирана риза, която в продължение на няколко сезона в на върха на популярността.

Бели дънки – за да съживите ежедневния гардероб, не се страхувайте да експериментирате. Модните правила са предназначени да ги разбият. Не се колебайте да носите бели дънки с яке, пуловер от мек кашмир или с ярки щампи. Избягвайте тромавите и тежки пуловери, които падат под бедрата.

Риза-рокля: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi – благодарение на гъвкавостта на роклята може да се носи в топли и студени сезони с подходяща връхна дреха.

Пълна екипировка с пелерина или удължено яке от туид създава истинско изображение от епохата на 70-те години.

Многофункционалният елемент на гардероба е в състояние да съживи всякакви дрехи, правилно поставяйки стилистични акценти. Например, един от най-красивите цветове са вино, черна рокля и други. Те ще направят зимния гардероб отличен ансамбъл.

Лятна рокля – ако преди леката рокля се смяташе за табу за зимата, то към днешна дата има голям избор от цветове, стилове и текстури, които позволяват, както през зимата, така и през лятото. Просто добавете изображението на топло яке, стегнат чорапогащник или топли плетени гамаши и зимната рокля е готова.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *