Пренесена болка от миналото

 

Всяка болка има корен, но не винаги този корен се намира в настоящия ни живот. По моя път на духовно развитие, който споделям в книгата „Моят път на духовно просветление“ се научих как да откривам корените на всяка една болка. Получавайки знание как да се прочистя и освободя от всичко старо и ненужно аз задавах много съпътстващи въпроси в тази област, която ми помогна да прозря в детайли картината и разбрах, че хората сме дошли тук на земята да се учим да боравим с енергията, да я мултиплицираме, а ние дори не се опитваме да го правим. До такава степен сме се потопили в материалния свят, в ежедневните проблеми, в това да оцелеем да изкараме пари да платим разходите си, че сме забравили основната цел, за която сме дошли. Голяма част от книгата съм споделил за свободно четене в сайта: https://shirinan.com

Искам да поговоря малко за закона за причинно следствените връзки, този закон е виновника ние да трупаме в нашата торба с дивиденти прекрасни плодове или загнили, които вече за нищо не може да се използват. Слизайки тук на земята често в живота си в стремежа си да извършваме само добрини, ние не винаги сме толкова добри, и това ни оказва влияние във всеки следващ живот, докато ние не се освободим от тази връзка, често тя е наричана Карма. Преставате си, че живота ви е прекратен от насилствена смърт, както много често се е случвало в миналото, давам този пример, защото болките в гърлото и врата в този мой живот произлизат от друг.

Болките в гърлото ми произлиза от живот, в който съм се казвал Рамевит и съм живял във Вавилон, бил съм знахар и съм лекувал хората с билкови отвари, преди да ги приложа на болните аз съм експериментирал отварите на себе си и веднъж търсейки отвара за белодробно заболяване съм превишил дозата и това прегаря трахеята ми и умирам в неистови болки, тази мъчителна смърт предизвиква кармичен товар, който съм взел да освободя в този живот. Болките във врата ми произлизат от живот, в който съм живял по земите на днешен Ливан, тогава сме се борили за освобождение от шаха, но бивам предаден заловен и за назидание на останалите съм бил обезглавен. Тези два кармични товара са ярък пример, за мен как са пренесени в този мой живот.

Освобождението предимно е на емоционално ниво, да се пребориш с болката да покажеш, че си по-силен от нея, без да я захранваш със своята енергия като и отдаваш важна значимост и чрез енергийно лечение съчетано и с лечение на физическо ниво, проблема бива освободен. Важно е да се съчетае енергийното с физическото лечение, защото преди всичко проблема е на енергийно ниво, но за да бъде напълно успешно освободен е нужна и физическа намеса. Това не означава да го лекувате с лекарства, има толкова много алтернативни методи на лечение познати вече на хората.

The following two tabs change content below.

Deyan Radnev

Latest posts by Deyan Radnev (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *