Aris hotel Sofia

Подходящ хотел в София за опознаване на столицата

Ако сте от щастливците имащи свободно време можете да се организирате с приятели и да опознаете България. Инициативата „Опознай красотата на България“ е насочена да ни припомни колко е впечатляваща родината ни.

Морски туризъм, селски туризъм, планински туризъм и градски туризъм са възможни насоки за незабравими екскурзии. Можете да организирате собствен маршрут с приятели или да се възползвате от готови туристически пакети предлагани от туристически агенции.

София е една от дестинациите най-интересни за българите, които не са я посещавали или са били в столицата преди години!

Имайте в предвид, че визията на София е много променена в сравнение от преди 20 години и то към по-добро. Изградената инфраструктура на метрото и наземния транспорт позволява да достигнете навсякъде.

Кой хотел в София е подходящ за опознаване на столицата?

Това трябва да е хотел с удобно разположение, за да можете да се впуснете в интригуващото опознаване на забележителностите на София, да можете да се разхождате привечер, както и да отпочинете.

Разбира се, хотелът трябва да е чист, приветлив, с удобни стаи и ресторант, където с вкусна закуска за започнеш деня си. И при това да не трябва да си платиш солено за престоя, а цените да са по джоба на всеки.

Хотел в София от който са останали с отлични впечатления редица туристи е обновения през 2012 г. тризвезден хотел Арис.

Хотелът е избиран от любителите да опознаят София поради чудесното му разположение – само на метри от жп гарата и автогарата, спирки на метрото, на трамваи, на автобуси, много маршрутки, таксита и тролеи.

Ключовата локация дава възможност за сигурен транспорт с минимум или никакви прекачвания дори до най-отдалечените квартали на София. Добре ще постъпите, ако си купите карта за градския транспорт, така ще можете да ползвате всички видове наземен градски транспорт, както и метрото на най-ниска цена.

Стаите на хотел Арис са нови, луксозно обзаведени, климатизирани, с телевизия, и безжичен безплатен интернет. Вечер, след ежедневната обиколка на красивите места на София ще заспивате в удобството на удобни матраци застелени с първокачествено, чисто, ароматизирано спално бельо.

Както ти тръгне от сутринта, така ще бъде цял ден. В хотел Арис явно знаят това, защото всеки техен гост както се убедих сутрин е винаги усмихнат и в добро настроение. Това, което прави сутринта още по-ведра е горещо кафе и засищаща закуска сервирани в окъпаната от слънчеви лъчи, красива, зелена и ароматна лятна градина.

Голяма част от гостите на софийския хотел Арис са хора намерили ги след консултация с приятел, което говори, че всеки гост е ценен за персонала на хотела и правят всичко възможно да се почувства специален и престоят му да бъде магически.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *