Сериалът Пепел от рози

Пепел от Рози – историята на една любов

Любовта е най-чистото и свято чувство на този свят. Много от турските сериали се оповават на това чувство и сътворяват сериалите си на любовните моменти. В поредният сериал – Пепел от Рози много ясно се разграничават любовта и омразата.

Ето и накратко историята на Керим и Фатмагюл. В близката ни съседка Турция сериалът е познат под името “Каква е вината на Фатмагюл”. Много подходящо заглавие предвид самия сюжет на филма. В България, обаче продуцентите от Бтв заложиха на името “Пепел от Рози”.

Фатмагюл е млада и красива девойка. Много скромна и възпитана, тя живее заедно с брат си и неговата съпруга. Работи в семейната мандра. Много малко загубва родителите си и се научава да се справя сама с живота. Сгодена е за Мустафа. Скоро ще се оженят и двамата ще създадат собствен дом и семейство. Фатмагюл жадува за този миг. Мустафа много я обича, но ревността му е голяма.

Животът на красивата девойка се променя, когато една вечер е нападната от група момчета, които търсят забавление. Алкохолът и дрогата ги подтиква да се закачат с невръстната Фатмагюл. Тя бива изнасилена и това променя животът и завинаги.

За да защити честта и достойнството си Фатмагюл е принудена да се омъжи за един от извършителите на сила. По този начин престъплението ще се потули, а неиното име ще бъде изчистено.

Това, обаче не кара Фатмагюл да бъде по-спокойна. Тя търси възмездие и правда. Изправя се срещу всички за да докаже вината на богатите мъже. Керим е неотлъчно до нея и е готов на всичко за да докаже любовта си към нея. Любителите на турския сериал Пепел от Рози ще могат да се радват на епизодите отново на есен.

The following two tabs change content below.
Андрей Димитров е основател на проекта за ревюта Wickeble. Занимава се със SEO, поддържа личен блог SEOJedi.biz. Свържете се с мен и в .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *