За ремонт на покрива – добрата фирма

От няколко години вече имаме проблем с покрива на вилата, който тече на места, а на други керемидите са се разместили или от вятъра или от някакви животни, като белки например. Най-накрая тази пролет събрахме някакви пари, с които решихме, че е време да направим ремонт на покрива на вилата, поради което започнахме да търсим и оферти от разните фирми.

Накрая се спряхме на една фирма, която за ремонт на покрива използва само качествени консумативи, закупени от Гърция, тъй ние като сме големи почитатели на тази страна и на нейната култура, а особено и на нейната средиземноморска или македонска възрожденска архитектура. Спряхме се на едни керемиди, които са в стил „антик“ с разцветки на земни цветове. С тях искахме да заменим старите турски керемиди, които вече са доста износени и счупени, и които за съжаление в днешно време не се предлагат на пазара.

Фирмата за ремонт на покрива на която се спряхме, освен, че ни направи оферта за застилане на покрива с нови керемиди, изготви и оферта за неговото поправяне. И така през лятото, когато времето позволява извършването ремонт на покрива започнахме с действията. Дойде една бригада от млади момчета, изключително коректни и възпитани, които само за няколко дни си свършиха перфектно цялата работа.

Те ни казаха, че по покрива се познава една къща, не е важно каква е вътре и какви удобства и с последни технологии има, а какъв е нейният покрив, който е най-основната и важна част на всяка една сграда, тъй като я предпазва от неблагоприятните влияния на околната среда. Не случайно е възникнала и фразата „да имам покрив над главата си“, което е най-важното нещо за едно нормално битие. Та тази фирма за ремонт на покрива препоръчваме горещо на всичките си приятели и познати, защото наистина хората работят много добре и качеството е наистина гарантирано.

The following two tabs change content below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *