Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

Лаптоп Acer от www.notebook.bg – защо да си купим такъв?

Докато бях в САЩ през 2008 г., Acer бяха едни от най-бюджетните лаптопи сред всички марки които оглеждах – DELL, Asus, HP, MSI и др. У нас положението е долу-горе същото, с тази разлика, че днес са налични много по-добри модели, спрямо тогава.

Един бърз поглед в BestBuy и NewEgg – едни от най-големите търговци на техника в САЩ говори достатъчно за моделите на марката Acer. В България са налични доста модели на цена под 1000 лв., което е една от стандартните цени за лаптоп у нас.  Може да избирате измежду лаптопи Acer, ултрабуци, нетбуци, та дори и таблети! Един приятел миналата година си взе Acer Iconia Tab А-нещо си и да ви кажа честно е доста доволен. Не е имал проблеми до сега с него. Това говори добре за марката, че са солидни освен на пазара за лаптопи и на пазара за таблети.

Защо да купим лаптоп Acer?

Ами защото са на добра цена и с добро качество за парите които ще дадете. Честно казано, не съм имал случай до момента да оправям лаптоп на Acer, а често ми се обаждат приятели да им оправям нещо по компютъра.

От къде можем да купим лаптоп Acer?

От www.notebook.bg! Цените са им сравнително добри, съдейки по тези в САЩ. Нямам навик да си купувам техника от България, но гледам, че разликата с американските модели и цени не е много голяма.

Не знам за вас, но страшно много съм си харесал този convertible ултрабук на Acer с тъчскрийн.

Надявам се съм отговорил на въпроса, защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

The following two tabs change content below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *