Залози на Волейбол в Ефбет

Волейболът e изключително интересен спорт, който е много популярен в целия свят. Волейболът е е част от официалната програма на Летните олимпийски игри от 1964 г. насам – това показва колко е известен този спорт. Сайтовете за спортни залагания, сред които и Ефбет, всеки ден включват в тиражите си мачове на волейбол. Играчите могат да залагат на много пазари на волейбол, които са подбрани според правилата на волейбола. Ефбет е един от най-добрите букмейкъри за залагане на волейбол в България. Защо това е така ще разберете в следващите редове като видите какви са възможностите за залагане на волейбол.

Какви залози на Волейбол може да правите след Ефбет регистрация?

Първо трябва да ви информираме, че на волейбол може да залагате на най-големите турнири в Efbet – Лига на нациите, Световно първенство, Европейско първенство, Шампионска лига, както и на клубните първенства в големите страни като Италия, Русия, Франция и т.н. Дори Ефбет предлага залози на волейбол на българските мачове при мъжете и жените.

Краен изход – Това е най-популярният залог на всеки спорт. Както на мачовете на футбол и тенис, вие може да залагате на волейбол за краен изход. Който отбор първи стигне до три спечелени гейма, той е краен победител. Вашият залог тук печели без значение дали един от отборите е записал победа с 3:0, 3:1 или 3:2 гейма – стига вие да сте заложили за него.

Сет 1 – Победител – В Ефбет всеки потребител може да залага на победител в първия сет на волейболните двубои. Този пазар го има както преди срещата, така и на живо. Когато двубоят започне и двата отбора започнат да трупат точки, вие още може да залагате за победител в първия сет, но и коефициентите ще се променят. Когато сетът завърши залогът ви веднага ще бъде изплатен, ако сте заложили за спечелилият сета отбор.

Брой Точки – Може да залагате на Под/Над брой точки на всяка волейболна среща. Тук точките то всички геймове се събират и вие трябва да сте познали правилната линия. Например ако сте играли под 140 точки, то би трябвало двубоят да свърши в три гейма, за да сте спечелили – например 25:20, 25:15 и 25;22 – това прави общо 132 точки в срещата.

Сет 1 – Хендикап – Вие може да заложите на хендикап точки за първия сет в  Ефбет на волейболните срещи. Когато двубоят започне в раздел на живо може да сторите това и за втория сет, но преди мач имате налични пазари само за хендикап за първата част.

Брой сетове – Тук Ефбет предлага три възможности за залог – 3 сета, 4 сета, 5 сета – разбира се няма как да се изиграят 2 сета или повече от 5 сета, тъй като форматът на волейбола е 3/5. Ако мислите, че ще се получи оспорван двубой и двата отбора са равностойно, то може да пробвате залог за 5 сета на много висок коефициент. При голямо предимство на единият отбор пък е логично да заложите на 3 сета в мача.

Ще има ли 4-ти сет / 5-ти сет – Това е още една възможност за залог на волейбол в Ефбет, която се отнася за брой сетове. Коефициентите да има пети сет в повечето случаи са високи, така че вие може да пробвате подобни залози, ако двубоят между опонентите се очаква да е равностоен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *