Базални импланти за бързо зъбно възстановяване

Едно от най-силните качества на базалните импланти е, че позволяват да възстановите зъбите си за сравнително кратък период от време. Ако до този момент сте провеждали разговори със специалист, то той е споделил с вас, че класическите импланти изискват много време за понасяне от организма. Не така стоят нещата при базалните импланти, за които ще разкажем.

Какво се крие зад базалните зъбни импланти?

За разлика от класическите зъбни импланти, базалните се поставят в твърдата кост на зъба, която е известна под името кортикалис. При тези импланти не е необходимо костозаместване и позволяват поставянето им веднага след изваждане на болните зъби. Цялата процедура по лечение може да трае най-много пет дни, като след това ще имате нови и красиви зъби.

Причината базалните зъбни импланти да бъдат по-евтини от конвенционалните видове, се състои именно в съкратения срок за поставяне и вкарване в експлоатация. Не е нужно да посещавате специализирания кабинет всеки ден, за да правите корекции по имплантите, а това не налага да давате допълнителни суми. По този начин пестите средства и много време.

По-известните базални зъбни импланти се произвеждат в Швейцария. Те са още популярни като BOI импланти и се ползват от мнозина във всички части на Европа. Базалната имплантология постигна много успехи за сравнително кратък период от време, а сега се радва на голям интерес и в България, където хиляди пациенти вече се подложиха на лечение.

Сега пушачите, диабетиците, пациентите с пародонтит и други рискови групи, които са застрашени от загуба на зъби, могат да се възползват от ниските цени и бързото лечение с висококачествените BOI импланти. Тук трябва да споменем, че самата процедура по поставянето е безболезнена и няма да почувствате дискомфорт на зъболекарския стол.

Няколко думи в обобщение

Идеята за лечение на пълна или частична липса на зъби с базални импланти е чудесна, ако искате да получите нова фасада и по-добра дъвкателна способност. От горе написаното ще разберете какви са предимствата на модерната базална имплантология, за да се възползвате от нея. Не бива да чувствате страх да се подложите на възстановителни процедури, тъй като те не застрашават вашето здраве и по никакъв начин няма да ви създадат болки и неприятности.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *