Най-добрите дестинации за море това лято

Екскурзия до Испания с Loyal Travel

Възможно ли е да се насладите на най-прекрасното си преживяване на море още сега, на разумна цена и без да прекосявате целия свят? Отговорът е ДА и го намирате точно при нас. С огромно удоволствие ви предлагаме мечтани дестинации за море, на които едва ли има кой да устои твърде дълго време.

Планирайки все още настоящото лято, всеки държи да не прави грешен избор и да се насочи към точната и мечтана дестинация. Ако все още се чудите в коя посока буквално да тръгнете, ние от Loyal Travel сме се постарали да подготвим кратък списък с най-добрите дестинации за море и плаж за тази година.

Едва ли има човек, който да не предпочита да бъде на плажа, зарил краката си в златист пясък и чуващ морските вълни, пред досадната работна атмосфера и щракащи копчета от клавиатурата на компютъра. Ако познахте себе си в тези редове, то сега е моментът да отделите няколко минути на това, което имаме да ви кажем.

Приготвили сме няколко топ дестинации, които ще освежат настроението ви през горещите летни дни и ще ви заредят единствено с положителни емоции. Все пак всички очакват тъкмо това от своята лятна ваканция.

На море в Хърватска

Сравнително близката дестинация предлага нещо повече от шум на морски вълни и усещане за топъл пясък под краката. Тук можете да се насладите с приятели и цялото си семейство на уникални разходки из запазените както отпреди столетия малки улички и сгради на това прекрасно място Дубровник.

Природата, морето, веселата глъчка на хората наоколо и дружелюбното посрещане от страна на домакините и местните хора е несравнимо изживяване за всички, които са се решили да посетят това чудно местенце.

Много е възможно тук да се почувствате буквално в свои води. Огромно количество зеленина, море, планини и впечатляващото Адриатическо крайбрежие. Това е достатъчен стимул, нали? Ако не, имайте предвид, че тук всичко е запазило своя автентичен вид от преди столетия. Можете да посетите и т.нар. остров на любовта – Гелешняк!

Доставете си това удоволствие само при нас в Loyal Travel и пътят до морето ви ще бъде бърз, приятен и незабравим.

 

Испания

Топло слънце, вкусна и традиционна храна, дълги следобеди, преминаващи в приятни вечери под испанското небе. Звучи приятно, нали? Именно с това примамват всички наши предложения за лятна екскурзия в Испания. Това е мястото, където е много вероятно да почувствате всяка една емоция и изживяване, което ще ви се случи.

Преживяването на всяка стъпка, всяко отпиване от местното вино и всяка хапка традиционна храна се превръща в истинско емоционално пътешествие в този чуден кът от Европа.

Заредете се именно с този тип енергия и се порадвайте на вълшебни дни под испанското слънце само сега с нас Loyal Travel.

Това е една от най-популярните дестинации, която приветства с незабравима атмосфера, приятна храна и напитки, приготвени няколко минути, след като сте си ги поръчали. Обширните плажове привличат много хора от цял свят, а вашето посещение тук  ще ви потопи във вековната испанска култура със следи от всеки един народ, живял по тези земи.

 

Португалия

Едва ли има причина да пренебрегнете тази дестинация, заради която и да е друга. Португалия ви приветства с най-ценното си. Това са нейните дружелюбни хора, топъл климат и възможност за уникални преживявания на необятните плажове и кристална вода.

Звучи доста привлекателно, нали? И наистина е така. Тук ще откриете едни от най-красивите европейски крайбрежия, посещавани от туристи от цял свят. Прая да Мариня, Прая до Амадо, Прая да Фалесия. Това са все имена на най-приятните места, които може да посетите на абсолютно изгодна цена само сега с нас Loyal Travel.

Преминавайки от там обаче категорично ви съветваме да не пропуснете и бижуто на Португалия Лисабон. Останалите тайни на многовековното място предлагаме да откриете сами.

И макар лятото да си отива, то приключенията тепърва предстоят, благодарение на най-новите горещи туристически оферти за Нова Година 2018, предоставени от Loyal Travel – твоят доверен партньор, когато говорим за добро прекарване.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *