6 стъпки, които да следвате при избор на интериорни врати

В наши дни клиентите се чувстват объркани от голямото разнообразие интериорни врати, които се намират на пазара. Поради тази причина ние ви предлагаме шест важни стъпки за селекцията на красивите вътрешни врати, така че да останете доволни от направената покупка.

  1. Винаги питайте за срока на доставката и монтажа на интериорните врати. Обикновено много фирми обещават кратки срокове, но в крайна сметка не ги спазват. По стандарт вратите трябва да пристигнат до вашия адрес в разстояние от 10 до 40 дни.

 

  1. Не се подвеждайте по ниските цени на китайските продукти. Много продавачи ще се опитат да ви манипулират, говорейки за това, че получават хубави и евтини врати, ала това няма нищо общо с истината. Тези стоки дават чести дефекти, чийто ремонт е скъп.

 

  1. Ако шоурумът на магазина, в който разглеждате вътрешни врати е затъмнен, то цветовете на избраната стока могат да изглеждат по-различно, когато отидат във вашия дом или работно място. Ето защо е необходимо да бъдете максимално съсредоточени.

 

  1. Никога не плащайте 100% от цената на вратите. Добрите фирми в бранша взимат 50% капаро, а останалото се плаща, след като интериорните врати биват монтирани. Имайте предвид, че ако платите цялата сума, то рискувате да станете жертва на размотаване с цели месеци, а в някои случаи дори може да не получите желаната стока.

 

  1. Купувайте интериорни врати от Борман София или други доказани фирми в бранша. Само по този начин ще получите гаранция за качество и доказан произход на продукта. Малките магазинчета и неизвестни фирмички няма да ви свършат работа.

 

  1. Не монтирайте вътрешните врати преди да сте приключили с ремонта на обекта. Предварителният монтаж на вратите ще ви създаде проблеми на по-късен етап, защото ще загубите контрол върху интериорния ефект, който искате да постигнете.

В обобщение

Следвайки нашите напътствия, то вие при всички положения ще се сдобиете с качествени интериорни врати, които ще бъдат доставени и монтирани в предварително упоменатите срокове. Не гледайте къде предлагат евтино, а инвестирайте в качествените мебели на пазара, за да не се сблъскате с неочаквани проблеми на по-късен етап. Пожелаваме ви много успехи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *