5 причини да закупим оригинални маратонки

Ако се чудите дали да минете тънко купувайки маратонки тип ала реплики, или да предпочетете оригинални спортни обувки, то втория вариант определено е по-уместен. В тази статия ще напишем пет причини, поради които да се спрете на оригинални маратонки, и в същото време да обърнете гръб на ментетата, с които е залят българския пазар и не само той.

Причина 1

Купувайки оригинални маратонки вие няма да имате проблем с градското ходене или спортуването. Краката ви няма да се изморят, а вие ще почувствате голямото удобство на автентичните обувки от известни производители. Всичко това е невъзможно да се случи, ако се спрете на евтините реплики, чиято единствена цел е да бръкнат дълбоко в портфейла ви.

Причина 2

Размерите на фалшивите маратонки не пасват на вашия крак. Те са или тесни, или широки, но и в двата случая няма да стоят добре. Китайските продукти имитиращи известни брандове само рушат реномето на иначе големите производители. По-добре инвестирайте малко повече пари, но се сдобийте със стока, която да ви радва за максимално дълъг период от време.

Причина 3

Спортните обувки менте са грозни. Логото на копираната марка няма нищо общо с оригинала, а освен това цветовете и дизайна не приличат на нищо. Все пак клиентът иска маратонки, които да са не само удобни, но и да притежават стилна и модерна визия.

Причина 4

Разликата в цените на репликите и оригиналните маратонки е 30 – 40 лева, което не е никак много. Постоянно се пускат слухове за едва ли не недостъпните оригинали, ала ако разгледате внимателно офертите в онлайн магазините в интернет със сигурност ще промените мнението си. Днес много спортни магазини предлагат страхотни намаления на уникални стоки.

Причина 5

За да имаме самочувствието, че не сме поредните клиенти на сивата икономика, е желателно да се спрем на изпитаните продукти били те дрехи или маратонки. Нека не пълним джобовете на анонимни производители скалъпили някаква псевдо стока за нула време.

Това са водещите причини да се спрете на оригинални маратонки. Естествено, ние можем да пишем и още по тази тема, защото сме ревностни защитници на високото качество. Надяваме се, че ще се съгласите с нашите пет причини, и ще последвате примера, който ви даваме.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *