Спално бельо с животни

Една от най-новите тенденции в спалното бельо са принтовете с животни.

  1. Спално бельо с хищници

Често се среща спално бельо с пантера, леопард, тигър, лъвове и други хищници, които са подходящи за дома на един ерген. Не бива да мислим, че тези комплекти са проява на агресия в спалнята на собственика. Както мъжете, тези животни са силни, смели и със силна воля. Всъщност те са показване на характера на собственика. Спално бельо с леопард и тигър например ще изглежда страхотно в интериор, които е в бежово, кафяво, светло зелено и различни нюанси на светлите тонове. Обърнете внимание на спалното бельо с Лъвове то е стилен подарък именно за тази зодия. Както знаете зодия лъв обичат комплиментите и подаръците. В повечето случаи това спално бельо е от естествени материали с модерни технологии. Можете да си купите продукти от памук, сатен, лен, бамбукови влакна, коприна и други материали.

 

  1. Спално бельо с делфини и риби

Някои клиенти предпочитат спалното бельо с морски създания. Производителите на спално бельо имат голямо разнообразие от продукти на тази тема и така всеки може да избере любимото си морско животно. Спално бельо с делфини или други риби е подходящо за хора, изложени на стрес на работното място. То носи атмосфера на комфорт, спокойствие и чувство за сигурност. Най-често се намира спално бельо с делфини. Освен това не забравяйте че този вариант е подходящ за зодия риба.

 

  1. Спално бельо с други животни

Вариантите наистина са много. Добре подбраният комплект спално бельо ще бъде в състояние да се създаде необходимата атмосфера на релакс във вашата спалня. Такова с коне ще направи интериора динамичен, а с панда ще донесе положително настроение в жизненото пространство.

 

  1. Спално бельо с 3D животни

В момента са модерни продуктите, които внасят повече реализъм в обстановката. Сега с един комплект от спално бельо може да се окажете в екваториална Африка и да наблюдавате почивката на лъвският прайд например.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *