Създадоха най-тънките геймърски компютри за играчи в целия свят

Не е тайна, че безспорно най-честите проблеми на геймърите са свързани със забиването и засичането на компютрите, наличието на вируси и невъзможността за лесно пренасяне на техните устройства. В действителност това наистина представлява голяма спънка за тях, тъй като всяка изгубена минута може да им донесе значителни загуби и проблеми, свързани с достигнатото от тях ниво в определена игра. Именно поради тази причина, с цел максимално улеснение на всички любители на игрите, световният лидер в производството на игрови хардуер и софтуер Razer, създаде и обяви производството на най-тънките геймърски лаптопи в света, носещи интересното име Razer Blade. В превод това означава ,,острието на бръснача‘‘. Но достатъчно вече с основното им представяне, защото е време да ви запознаем по-обстойно и подробно с характеристиките на тези невероятни и удивителни геймърски компютри.
Тази красива машина работи с процесор Haswell, изключително мощно и силно видео тип GTX 765M, рам памет 8GB DDR3 и диск 128GB SSD. Тя притежава също 14 инча дисплей, който работи в перфектната резолюция 1600 х 900 и 3 USB с 3.0 порта. Въпреки огромната мощност, която тези геймърски лаптопи съдържат, това не пречи те да бъдат проектирани с изключително тънък дизайн и минималистичните 0,66 инча. Производителите им Razer са на мнение, че това са безспорно най-тънките геймърски лаптопи в цял свят.
Тяхната стартова цена е 1800 долара, която според специалисти е изключително подходяща, вземайки предвид качеството и характеристиките им.
А за най-запалените по игрите потребители, е създаден професионален Razer Blade. Да, точно така! Това представлява абсолютен звяр, побиращ се в екран от цели 17 инча и заемащ формата на нагледно обикновен лаптоп. Резолюцията на дисплея му е 1980х1080 пиксела. Той също няма да бъде подминат от оборудване с Хасуел процесор на Интел. Подобно на гореспоменатите, така и тези геймърски лаптопи ще притежават видео Nvidia GTX 765M. Като професионална серия обаче, тяхната цена е малко по-скъпа от тази на обикновените Razer-и, а именно 2300 долара. Това е съвсем нормално и очаквано, тъй като се очаква тези професионални геймърски машини да притежават ,,нещо повече‘‘ от всички останали. Въпреки всичко, цената им се смята за приемлива и не особено скъпа от потребителите, които вече са се възползвали от тези лаптопи.
Повечето им характеристики, с изключение на самия дисплей, са подобни на тези, които имат обикновените Razer Blade. Професионалните модели безспорно ще радват своите притежатели най-вече със своя втори дисплей LCD, който реагира на пръстов допир.
Ако мечтаете за геймърски лаптоп, но не сте чак толкова запалени или не държите да притежавата последната дума техниката в лицето мощните и сравнително скъпи все още за българските геймъри конфигурации Razer, можете да разгледате каталога на Plasico IT Superstore на https://plasico.bg/лаптопи-за-игри. В него ще откриете също толкова яки машини, с които безпроблемно ще можете да играете всички нови игри.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *