Коктейлни рокли 2018

Коктейлните рокли са много романтичен и красив елемент от гардероба, който засяга модата на жените. В тази рокля всяка дама ще изглежда страхотно както на парти, вечерен концерт и на среща.

Малко хора знаят, че коктейлните рокли трябва да са с отворена горна част и без ръкави.

Облечи се с пола или рокля

Вечерната рокля е дълга точно под коляното, има буйна пола или тип лале пола. Този стил идеално седи на всяка фигура, покривайки недостатъците (ако например имате широки бедра или голям корем).

Молив пола

Молив роклята може да се разглежда като изключение от правилата в света на коктейлните рокли, тъй като напълно обкръжава фигурата, подчертавайки всички нейни заслуги. Тази пола: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/дългите-поли-с-висока-талия-от-90-те може да бъде носена не само на партита, но и в офиса, с подходящо болеро или яке.

Малка черна рокля

Годините минават, но класиката е безсмъртна. Малка черна рокля, винаги е прославяла великолепния Коко Шанел отвъд конкуренцията. Образът в този екип ще бъде не само елегантен, но и очарователен – съблазнителен.

Полу-прозрачни рокли

Коктейлните рокли “за специални поводи”, за вечерта са съшити от полупрозрачна тъкан. Тази рокля ви представя на романтична вечер, пригодена е за красивото продължение на вечерта.

Но в никакъв случай не трябва да носите такава рокля за социално събитие. Тъй като ще изглеждате като неприлична жена.

Рокли, украсени с пера и козина

Коктейлните рокли в новия сезон често са украсени с пера и козина. Този елемент прави облеклото по-елегантно и скъпо. Обърнете внимание на моделите, при които импрегнирането на кожи и пера само набляга на облеклото, но не и изцяло на тях.

Латинските вложки

Особено елегантни рокли, модерни през следващия сезон са тези с дантели. Дантелата се използва не само в класическите цветове, но и с достатъчно ярък – жълт, син, лилав цвят.

Платове

Що се отнася до тъканите, използвани за шиене на коктейлни рокли, те подчертават елегантността на продукта. Това са трикотажни рокли, облекла от платове с пайети, както и жакард, дантела, сатен, кадифе, коприна.

Цветова гама

Институтите на цвят диктуват модата си за цветни решения за новия сезон. Така че коктейлните рокли са представени в жълто, коняк, често се използват в синьо, кобалт, сребро, лилаво, а също и червено. Черното остава извън конкуренцията. Колко важно е да си несериозен: http://mamaninja.bg/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/item/931-kolko-e-vazhno-da-si-neseriozen или може би предпочитате да сте сериозни? Изберете дрехи според характера си!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *