Избор на ризи според мъжкия характер

Представителите на мъжкия пол се радват на голямото разнообразие от ризи, които съвременните дизайнери предлагат на модния пазар. Тези дрехи присъстват в гардероба на всеки мъж, тъй като са подходящи за абсолютно всякакви поводи. Те могат да се носят със сако и вратовръзка или просто с джинси или дънки. Вие избирате, каква да бъде комбинацията.

За деловите господа се предлагат класически ризи в бял цвят и без никакви добавени елементи. Това облекло присъства неизменно на професионалната сцена, където се изисква спазването на определен етикет. Естествено, тук сакото и панталона са задължителни, както и вратовръзката, която придава още по-голяма строгост на официалния ви тоалет.

Ако пък търсите риза за ежедневно ползване, то може да се насочите към елегантните и спортните модели. Последните се носят върху панталона и не ви ангажират с никакви добавки. Елегантният вариант е едноцветен, а при спортните модели присъстват графични щампи, карета, райета и така нататък. Модните десени биват десетки, та даже стотици видове.

Тенденциите днес са свързани с носенето на спортни ризи с дълъг ръкав. Те дават свобода на мъжа, който иска да се носи по течението, но в същото време изглеждат стилно и елегантно. Късите ръкави пък се препоръчват за горещите летни дни, когато имат нужда от достатъчно свежест и хладнина. Присъстват и т.нар. хавайки за вашата ваканция и/или отпуска на морето.

За специалните събития и важните моменти в живота са избират едноцветни или двуцветни ризи. По-възрастните мъже ги носят загащени в панталон или джинси, според предпочитанията си. Яката подчертава сериозността ви, което изисква да бъде добре закопчана и стилизирана.

Силният пол може да открие ризи отговарящия на характера му в най-добрите онлайн магазини предлагащи продукти на известни марки в световен мащаб. Инвестицията в мъжкия гардероб си заслужава, защото външния вид е едно от най-важните неща за модерните мъже.

В обобщение

Нашият съвет е да заложите на леката коприна и памука, понеже те ви гарантират удобството и комфорта, от които се нуждаете. И не вярвайте на твърденията, че марката няма значение, тъй като това е далеч от истината. Големите дизайнери няма да допуснат грешка в направата на ризата, а това ще ви позволи да се насладите максимално на облеклото, което носите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *