Ето какво препоръчваме за борба с хлебарки

Хлебарките предпочитат панелните блокове и апартаментите, за да свият гнездата си, и да се размножат. Това се дължи на факта, че домакинствата създават перфектни условия за популацията на насекоми, които харесват влагата и топлината. Естествено, когато говорим за хлебарки ние си даваме сметка за стреса, който изпитвате и за нуждата ви от спокойствие.

Ние ви съветваме да реагирате бързо ако забележите хлебарки. Колкото по-дълго време оставите пълзящите натрапници необезпокоявани, толкова повече ще усложните ситуацията. В началото може да напръскате с препарат от аптеката или магазина. В наши дни съществуват редица продукти срещу насекоми, кои ефективни, кои не чак толкова.

Започнете борба с хлебарките комбинирайки отрова и различни капани. Ветераните в дезинсекцията споделят голямата полза от борна киселина, която се примесва с хляб и тесто, чиято цел е създаването на примамка. Вредителите ще се натъкнат на храната, но тя няма да им се стори много вкусна. Борната киселина е жесток враг на инсектите и действа безмилостно.

Естествено, гореспоменатите методи не ви гарантират 100% свобода от хлебарки. Те се прилагат в жилища, където популацията на пълзящата сган не е стигнала върхова точка. При всеки друг случай ви препоръчваме да извикате професионална фирма за ДДД услуги. Фирмената помощ е много ценна, тъй като бригадите използват само качествени препарати.

Разликата между отровите, които ще откриете в магазина, и тези на специалистите е, че вторите си служат само с доказано добри продукти минали през всички необходими тестове. Освен всичко останало опитните работници знаят къде се крият гадините, както и какво трябва да сторят, за да ги заличат от лицето на земята веднъж завинаги.

Мнозина ще се запитат, колко струва пръскането срещу хлебарки, а ние отговаряме, че това зависи от квадратурата на дома ви. За апартаменти от 30 до 60 квадрата цената е не по-висока от 50 лева, като това не са никакви пари в сравнение с удоволствието, което ще изпитате.

Добрите ДДД услуги се намират лесно в интернет, където професионалистите са предложили техните сайтове придружени с тарифи и подробна информация за дейността. Не се колебайте да им се обадите, понеже това е вашия шанс да предотвратите болестите и заразите донесени от неприятните черни и кафяви хлебарки в апартамента или къщата ви.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *